Platform over productie- en procesautomatisering
Save the date: Eplan Virtual Fair op 21 mei 2019 ‘Interactive’: Eplan organiseert virtuele beurs

Save the date: Eplan Virtual Fair op 21 mei 2019 ‘Interactive’: Eplan organiseert virtuele beurs

De Eplan Virtual Fair vindt plaats op 21 mei. De online beurs heeft digitalisering als centrale thema. Het zestien uur durende evenement bestaat uit een veelzijdig online dagprogramma aan met presentaties, live-demonstraties en management-discussies, allemaal met één doel: een directe uitwisseling van kennis in meer dan zeventig landen over de hele wereld. Ook kunnen bezoekers de Belgische virtuele stand bezoeken.

Een paar weken na de Hannover Messe organiseert Eplan de jaarlijkse Virtual Fair. Nieuw is dat de look and feel van het evenement veranderd is om het karakter van een vakbeurs nog meer uit te stralen. Ook nieuw is de langere live-stream: zestien uur lang wordt er uitgezonden, gepresenteerd en gechat – van 6.00 uur ‘s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds. Veel landen uit Europa, Azië en Noord-Amerika zullen live deelnemen, maar ook hun eigen nationale stand opzetten, waar bezoekers specifieke informatie kunnen krijgen, gericht op hun lokale markt.

Informatie voor iedereen – van management tot en met user

De Engelstalige presentaties over de strategie van Eplan, productinnovaties en toekomstige trends zoals cloud-technologieën hebben uiteraard allemaal een wereldwijde focus. Een paneldiscussie op managementniveau geldt als een van de highlights van deze Virtual Fair. Samen met zusteronderneming Rittal presenteert Eplan de ‘geïntegreerde waardeketen’. En ook op het gebied van de cloud kan de bezoeker boeiende presentaties verwachten met inspirerende live-gespreksrondes. Klanten en andere geïnteresseerden van over de hele wereld worden uitgenodigd voor een directe, digitale uitwisseling van kennis. Alle bezoekers kunnen met elkaar contact opnemen via de chat-functie. Deze wordt in hun eigen taal ondersteund.

Iedereen die geïnteresseerd is in het evenement, kan zich vanaf nu gratis inschrijven voor deelname aan de Virtual Fair via www.eplan.de/virtualfair

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details