Platform over productie- en procesautomatisering
State-of-the-art Concept Center onderstreept Siemens’ visie op de digitale fabriek van morgen

State-of-the-art Concept Center onderstreept Siemens’ visie op de digitale fabriek van morgen

SIEMENS VERNIEUWT CONCEPT CENTER 4 INDUSTRIES

SAVE THE DATE: Vrijdag 25 oktober, 11h30 – Guido Gezellestraat 123 – 1654 Beersel (Huizingen)

Digitalisering staat bij heel wat bedrijfsleiders in de maak – en procesindustrie al jarenlang bovenaan de agenda. De druk om digitale oplossingen in te zetten om innovatiever, efficiënter en productiever te zijn is ook in België erg groot, gaande van productontwerp, over de engineering tot het beheer van machines en productieomgeving. Siemens focust sterk op nieuwe technologieën om het pad naar de digitale fabriek te effenen en demonstreert deze in haar state-of-the-art Concept Center 4 Industries, kortweg CC4I, in haar hoofdkantoor in Beersel (Huizingen).

Omdat de innovaties binnen de sector zich zo snel opvolgen, kreeg het CC4I een grondige upgrade. Industriële bedrijven uit diverse sectoren kunnen er kennismaken met de nieuwste technologieën die de poort naar de digitale fabriek helemaal opengooien. Met het CC4I wil Siemens de digitale transformatie stimuleren en bedrijven concrete oplossingen aanreiken.

Siemens nodigt u alvast uit om 25 oktober 2019 om 11h30 in uw agenda te blokkeren voor de officiële opening van het ‘Concept Center 4 Industries’ voor de pers, gevolgd door een lunch. Dit event wordt bijgewoond door onder andere Eddy Nelis – Senior Vice President Digital Industries van Siemens, die zich met plezier vrijmaakt voor een interview.

Een definitieve uitnodiging mag u midden oktober verwachten.

Alvast hartelijk bedankt voor uw aanwezigheid

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details