Platform over productie- en procesautomatisering
Volledige thin client-oplossing van controlekamer tot Ex-omgeving

Volledige thin client-oplossing van controlekamer tot Ex-omgeving

Robuust design

Pepperl+Fuchs’ industriële box thin clients (BTC’s) beschikken over een duurzame behuizing met IP4x-beschermingsgraad. De compacte, solide, aluminium behuizing is bestand tegen de stress van uitdagende omgevingsomstandigheden in procesindustrieën.Dankzij hun uitgebreid temperatuurbereik van -20 °C tot +60 °C en ventilatorloze vormgeving, kunnen de BTC’s flexibel worden ingezet bij extreme temperaturen en worden opgeborgen in kasten, schuiven of andere bewaarplaatsen.

Langdurige beschikbaarheid

Gebruikers van de industriële thin clients halen voordeel uit de langdurige beschikbaarheid van hun hardware en software. Pepperl+Fuchs’ thin clients zijn gebaseerd op industriële componenten die langdurig beschikbaar zijn en een hoge betrouwbaarheid garanderen. De vooraf geïnstalleerde VisuNet RM Shell 5-firmware is gebaseerd op Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSC 2019, dat langdurige veiligheidsupdates van Microsoft omvat.

Ultra HD

Pepperl+Fuchs heeft de industriële thin clients geoptimaliseerd voor gebruik met de allernieuwste schermtechnologie. De compacte BTC12 is voorzien van twee DisplayPort™-interfaces, terwijl de BTC14 vier DisplayPort™-interfaces heeft die een maximum van vier Ultra HD-monitors met 4K-resolutie aan 60 Hz kunnen ondersteunen. Dit garandeert een optimaal overzicht van je processen.

RM Shell 5

Vooraf geïnstalleerde VisuNet RM Shell 5-firmware vereenvoudigt de configuratie en set-up van thin clients—de BTC12 en BTC14 kan al in enkele minuten worden opgezet. In combinatie met de VisuNet Control Center-software als add-on, kunnen gebruikers al hun VisuNet thin clients snel en handig configureren.

Interesse?

Pepperl+Fuchs NV, [email protected] of +32 3 6418570

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details