Platform over productie- en procesautomatisering
Voorbeschouwing EMPACK 2019 | Verpakkingsmachines, stansvormen én bedrijfsconsultancy onder één dak

Voorbeschouwing EMPACK 2019 | Verpakkingsmachines, stansvormen én bedrijfsconsultancy onder één dak

Er komt veel bij kijken om uw product perfect te verpakken. KDM-Pack (Oostrozebeke) is een jonge en dynamische firma met meerdere jaren ervaring in de verkoop van verpakkingsmachines, productie van stansvormen, bedrijfsconsultancy voor kmo’s én verhuur van machines.

Sinds de oprichting bouwde KDM-Pack een sterke reputatie op als verdeler van verpakkings­machines voor de voedingsindustrie, de chemische sector en de farmaceutica. “We zijn partner van merken als Meurer, Ilapak, SN-Maschinenbau en Universal-Pack”, zegt zaakvoeder Koen De Mets. “Het gamma omvat onder meer tray- en casepackers, bundelfoliemachines, buffersystemen, palletstapelmachines, doosopzetters, horizontale en verticale vorm-, vul- en sluitmachines, horizontale flowpackers, multi-headwegers en meerbaans stick- en 4seal-machines.”

Bedrijfsconsultancy

Onder het motto ‘Keep it Simple’ geeft KDM-Pack kleine en middelgrote ondernemingen ook eenvoudige tips om hun operationele werking te optimaliseren. De firma biedt ondersteuning op vier domeinen: productie (World Class Manufacturing), logistiek (Warehouse Management System), personeel (Human Resource Management) en tijdsbeheer (Time Management).

Stansvormen

Dochteronderneming Stanza Die Making, met vestigingen in Roeselare en Dendermonde, is één van de meest vooraanstaande Belgische producenten van stansvormen voor het uitkappen van zowel vlak- als golfkarton, maar ook voor minder voorkomende materialen, zoals leder, pvc, rubbers … “Het gamma omvat verder rilmatrijzen, stansrilplaten, uitbreekvormen, speratievormen en opzetblokken”, vult De Mets aan. “Daarnaast kunnen we modellen en prototypes voor onze klanten ontwerpen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details