Platform over productie- en procesautomatisering
Wereldwijd inzetbaar voedingsconcept

Wereldwijd inzetbaar voedingsconcept

De eisen die aan stuurstroomcircuits worden gesteld kunnen sterk verschillen naargelang de verschillende regio’s in de wereld. Bedrijven die machines naar internationale markten exporteren, moeten verschillende concepten voor schakelkastvoedingen creëren. Murrelektronik biedt nu een voedingsconcept dat standaard kan worden gebruikt in alle machines en systemen wereldwijd, ongeacht hun locatie.

Bedrijven die machines naar internationale markten exporteren moeten op veel zaken letten. Afhankelijk van de markt moeten ze andere producten gebruiken, verschillende bedradingsconcepten gebruiken en/of andere methoden om de netspanning te beveiligen. Maar zeker ook op de hoogte zijn van een grote verscheidenheid aan internationale normen en specificaties. Levering aan internationale markten maakt de dagelijkse installaties dus complex.

Overal ter wereld te gebruiken

Murrelektronik biedt de oplossing voor deze uitdaging. Het wereldwijd inzetbare voedingsconcept van Murrelektronik volgt een uniform ontwerp. De producten hebben de goedkeuringen en certificeringen die nodig zijn. Ze zijn ontwikkeld en getest om perfect samen te werken. Deze oplossing voldoet aan internationale normen, zodat de machine of het systeem overal ter wereld kan worden gebruikt. Hiermee vereenvoudig je de engineering en creëer je een flexibele standaardoplossing met dezelfde elektrische componenten; modulair en flexibel. De voordelen van het wereldwijd inzetbare voedingsconcept van Murrelektronik op een rij:

  • Vermindert het aantal benodigde producten.
  • Werknemers hoeven maar met één systeem vertrouwd te zijn in plaats van met vele.
  • Verkort de engineeringtijd.
  • NEC-klasse 2 circuits beperken de goedkeuringstijd (door de keuringsinstantie) en het aantal verschillende stuurstroomcircuits tot een minimum.
  • Conclusie: materiaalkosten en installatietijd worden geoptimaliseerd.

 

mico-pro-kopieren

Met de Mico Pro® vereenvoudig je de engineering en creëer je een flexibele standaardoplossing met dezelfde elektrische componenten.

 

Twee concrete voorbeelden

Voor een kleine machine met een laag verbruik is de Mico Pro® met geïntegreerde 1-fase de ideale oplossing. Mico Pro® modules met NEC klasse 2 uitgangen beschermen circuits tot maximaal 100 VA. Alles wat verbonden is met deze circuits hoeft niet UL-gecertificeerd te zijn dankzij de NEC Klasse 2 certificatie. Door het Mico Pro® stroombewakingssysteem met geïntegreerde voeding in te zetten zijn er minder UL-certificeringen nodig. Voor een grotere machine met een hogere vermogensbehoefte zal de driefase Emparro 40 A voeding met Mico Pro® zich het beste lenen. Mico Pro stroombewakingsmodules beschermen op de machine gemonteerde I/O-modules, aangesloten met een M12-connector.

Zelf aan de slag?

Op www.murrelektronik.online/multi-norm kan u gratis alle technische specs en circuitvoorbeelden in het Eplan diagram downloaden.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details