Platform over productie- en procesautomatisering
WERMA aanwezig op de eerste virtuele 3D beurs ‘Midden in de Maak’

WERMA aanwezig op de eerste virtuele 3D beurs ‘Midden in de Maak’

Van 15 september tot 14 oktober 2020 presenteert WERMA Benelux op de virtuele beurs ‘Midden in de Maak’ zijn gamma aan signalisatietechnologie en innovatieve netwerksystemen. Ja, u leest het goed. Eén maand lang!

Virtuele ontmoetingsplaats

www.middenindemaak.nl is een nieuwe, virtuele beurs, waar de maakindustrie bij elkaar komt en zich kan presenteren. Initiatiefnemer uitgeverij MYbusinessmedia mikt op een slordige 100.000 bezoekers.

‘Nu bij elkaar komen is in deze corona-tijd lastig. Met deze virtuele beurs willen we de Nederlandse maakindustrie bij elkaar brengen, verbindingen realiseren en bedrijven/bezoekers de gelegenheid bieden om innovaties te tonen en te ontdekken. Denk aan machineleveranciers die nieuwe ontwikkelingen willen laten zien of bedrijven die met de presentatie van het bedrijf laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Het unieke virtuele platform is de ontmoetingsplaats voor de maakindustrie’, aldus CEO Joachim Driessen.

Manager Online Tom Visser ziet de virtuele beurs als een aanvulling op de fysieke beurzen. ‘Je ziet deze ontwikkeling ook in Amerika en in Azië waar de afstanden natuurlijk veel groter zijn dan in Nederland. Ook kunnen bezoekers aan fysieke beurzen een aantal dagen voorafgaand al de virtuele beurs bezoeken om zo te bepalen welke bedrijven ze willen gaan zien en spreken. De fysieke beurzen zijn nu even niet aan de orde, dus geeft deze beurs kansen voor de maakindustrie. En er kan direct contact worden gemaakt  tussen de bezoekers en standhouders door de chatmogelijkheid. Ook kunnen flyers en foldermateriaal worden aangeboden. Het geeft talloze mogelijkheden.’

Voor de bezoekers geldt dat ze door de beurshal lopen en elke stand van de deelnemende bedrijven binnen kunnen gaan. Virtueel, 360 graden vergelijkbaar met Google Street View. Ook kunnen ze zelf aangeven contact te willen met het bedrijf. Verder biedt de beurs de gelegenheid om seminars of webinars te organiseren. Hiervoor moeten de bezoekers zich aanmelden en is er live contact mogelijk.

Intelligente signaaltechnologie – voor de wereld van vandaag en morgen

Tegenwoordig staan veel bedrijven voor de uitdaging om materiaalstromen, productie- en logistieke processen te optimaliseren. Tot nu toe waren er betrekkelijk weinig compatibele en eenvoudige netwerkoplossingen beschikbaar die voldoen aan Industrie 4.0. Met name zulke oplossingen die eenvoudig én in bestaande constructies ook achteraf kunnen geïmplementeerd worden.

Hier heeft WERMA oplossingen beschikbaar die niet alleen gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn, maar in wezen ook “out of the box”, “plug and play” -systemen zijn.

Gratis webinar

Sluit aan bij WERMA’s webinar op donderdag 17 september en ervaar hoe andere bedrijven begonnen zijn met het monitoren van machines en processen. Hoe eenvoudig ze gegevens verzamelen en productietransparantie creëren. Leer over eenvoudige stappen om machines, processen en werknemers met elkaar te verbinden. Zo ontstaan snellere reactietijden en begrijpt u beter waar u uw productie-efficiëntie kan verbeteren. Gratis inschrijven via deze link

https://www.werma.com/nl/news/webinar_smartmonitor.php

Bezoek de beurs gratis

https://www.middenindemaak.nl/inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details