Platform over productie- en procesautomatisering
Winmate IP65 RVS Panel Pc’s en Displays met drukknoppen

Winmate IP65 RVS Panel Pc’s en Displays met drukknoppen

Duranmatic brengt van Winmate (Taiwan) een nieuwe serie roestvaststalen en waterdichte Panel PC’s en displays inclusief robuuste noodstop– en drukknoppen op de Nederlandse markt.

De robuuste, industriële PC/display serie van Winmate is gebouwd voor toepassing in uitdagende omgevingen en wordt grondig getest om veiligheid en topprestaties te garanderen. Alle modellen in de roestvrijstalen serie zijn volledig (rondom) afgedicht volgens IP65-normen.

De roestvaststalen Panel-PC’s en Displays hebben een volledig vlakke voorkant en zijn uitgevoerd met drie drukknoppen en een rode noodstopknop welke via M12 connectoren op externe apparatuur aangesloten kunnen worden. De serie is uitgerust met een P-CAP touchscreen dat regen- en handschoenmodus ondersteund voor gebruik in ruwe, natte en stoffige omgevingen. De touch gevoeligheid is eenvoudig in te stellen door middel van een draaiknop aan de voorzijde.

Winmate IP65 PanelPC

De Panel PC’s en displays zijn verkrijgbaar in vier verschillende schermformaten, namelijk 10.4, 15, 19 en 21,5 inch met VGA, SVGA en Full HD resolutie. De PC uitvoering is uitgerust met een Intel® Celeron Bay Trail 2930N processor en uiteraard voorzien van alle benodigde I/O zoals 1GB Ethernet, USB en seriële interfaces met waterdichte M12 connectoren. Daarnaast minimaal 4 GB RAM, SSD naar keuze en Windows 10 IoT. Aansluitkabels van 1,8 meter worden voor alle I/O’S standaard meegeleverd.

Ten slotte heeft Winmate recent besloten alle roestvast stalen PC’s en displays met IP65 of hogere afdichting standaard in AISI316 roest vast staal uit te rusten. Het voordeel ten opzichte van AISI304 is een betere corrosie bestendigheid, hierdoor uitermate geschikt voor gebruik in omgevingen waar met zoutwater gewerkt wordt. Toepassing zal voornamelijk in de voedings- en chemische industrie zijn, maar ook naar scheepvaart applicaties zal deze serie zijn weg vinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details