Platform over productie- en procesautomatisering
Zet hem aan en ga aan de slag
Machinebouwers hebben met het C80 Power Panel van B&R volledige flexibiliteit bij het gebruik en kunnen hun machine aanpassen aan veranderende prestatie- en kostenvereisten.

Zet hem aan en ga aan de slag

Het C80 Power Panel is compatibel met B&R Automation Panels. Machinebouwers hebben dus volledige flexibiliteit bij het gebruik van het nieuwe paneel en kunnen hun machine aanpassen aan veranderende prestatie- en kostenvereisten.

B&R pakt met het nieuwe C80 Power Panel weer stevig uit. Het is naast een modern bedieningspaneel ook nog een krachtige controller. Ook zijn afmetingen vormen een sterke troef. Dankzij de minimale inbouwdiepte is het C80 multi-touch paneel immers geschikt voor compacte machines waarbij de ruimte in de schakelkast beperkt is. Bovendien is het C80 paneel onderhoudsarm, omdat het geen harddisk en geen ventilator heeft.

Tijdbesparend dankzij plug-and-play

Het Power Panel C80 kan snel en gemakkelijk in gebruik worden genomen, omdat alle software daarvoor vooraf geïnstalleerd is. I/O-modules, motion control assen en veiligheidscomponenten kunnen direct op het paneel aangesloten worden. Er zijn geen extra controllers nodig. De gebruiker hoeft het Power Panel C80 alleen in te schakelen en de applicatie erop te zetten. Zo gemakkelijk kan automatiseren zijn.

Het nieuwe C80 Power Panel biedt de gecombineerde voordelen van een krachtige controller en een modern bedieningspaneel in één HMI apparaat.

Krachtig en kostenefficiënt

Op de Intel Atom processor draait het real-time besturingssysteem Automation Runtime van B&R parallel aan een embedded Linux besturingssysteem voor de HMI-applicatie. Dit wordt mogelijk gemaakt door hypervisor van B&R, die de resources van de processor verdeelt tussen de twee besturingssystemen, zonder dat deze elkaars prestaties beïnvloeden. In tegenstelling tot een oplossing met een controller en een afzonderlijk bedieningspaneel, neemt de geïntegreerde oplossing van B&R minder ruimte in beslag in de schakelkast. De kosten worden verder verlaagd door efficiënter gebruik te maken van de beschikbare hardwarebronnen.

Intuïtieve aanraakbediening

Het krachtige C80 Power Panel is ideaal voor het uitvoeren van mapp View HMI-toepassingen. Met het softwarepakket mapp View biedt B&R directe toegang tot de wijde wereld van de webtechnologie, direct vanuit de engineeringomgeving. Het capacitieve touchscreen reageert nauwkeurig en betrouwbaar, zelfs bij bediening met dikke leren handschoenen. Gebaren zoals zoomen of vegen zorgen voor een intuïtieve gebruikerservaring. De voorzijde van het C80 paneel heeft IP65-bescherming, waardoor het C80 Power Panel ideaal is voor gebruik in veeleisende omgevingen. Het multi-touchpaneel is verkrijgbaar met een helder of anitreflecterend scherm in vier verschillende breedbeeldformaten (7,0″, 10,1″, 12,1″ en 15,6″) en één 4:3-formaat (5,7″).

Over B&R

B&R is een innovatief automatiseringsbedrijf met het hoofdkantoor in Oostenrijk en vestigingen over de hele wereld. Op 6 juli 2017, werd B&R een businessunit van de ABB Group. Als wereldwijde leider in de industriële automatisering, combineert B&R state-of-the-art technologie met geavanceerde engineering om klanten in vrijwel elke industrie te voorzien van complete oplossingen voor machine- en fabrieksautomatisering, motion control, HMI en geïntegreerde veiligheidstechnologie. Met industriële IoT-communicatiestandaarden zoals OPC UA, POWERLINK en openSAFETY, als ook met de Automation Studio softwareontwikkelomgeving, herdefinieert B&R voortdurend de toekomst van automatiseringsengineering. De innovatieve geest die B&R in de voorhoede van de industriële automatisering houdt, wordt gedreven door een engagement om processen te vereenvoudigen en de verwachtingen van de klant te overtreffen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details