Platform over productie- en procesautomatisering
Zwevende 360° mover rotatie breidt het toepassingsgebied voor contactloos en intelligent producttransport uit
De XPlanar movers kunnen 360° om hun eigen as draaien en in stappen van 90° geheroriënteerd verder verplaatst worden.

Zwevende 360° mover rotatie breidt het toepassingsgebied voor contactloos en intelligent producttransport uit

De planaire motoraandrijving XPlanar maakt een zwevend, parallel en individueel transport van producten mogelijk. De vrij beweegbare XPlanar movers kunnen in twee dimensies vrij over de XPlanar-tegels bewegen en bijv. hefbewegingen met een hoogte van maximaal 5 mm uitvoeren. Deze systeemeigenschappen worden nu uitgebreid met de nieuwe, softwarematige 360° rotatie van de movers.

Het bekende, zeer flexibele XPlanar bewegingsspectrum wordt dankzij de puur softwarematige 360° mover rotatie uitgebreid met een volledige vrijheidsgraad. Op geselecteerde systeemposities kunnen de XPlanar movers tijdens het zweven eindeloos rond hun eigen as draaien. De rotatie kan dynamisch worden uitgevoerd met een frequentie tot 10 Hz en maakt een breed scala van toepassingen mogelijk. Bijvoorbeeld het mengen van vloeistoffen of de 360° inspectie van objecten kan met deze extra vrijheidsgraad worden gerealiseerd.

Bovendien kunnen de movers de rotatieposities verlaten – in stappen van 90° – zodat de getransporteerde werkstukken correct zijn uitgelijnd overeenkomstig de verdere verwerkingsstappen.

De 360°-rotatie van de movers is mogelijk dankzij de diepgaande integratie van het XPlanar systeem in de PC-gebaseerde besturingstechnologie van Beckhoff. Er is alleen een software update nodig om de nieuwe functionaliteit in bestaande systemen te implementeren. Speciale hardwareproducten zijn niet vereist.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details