Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

AQC

AQC it’s just a name our people make the difference

Als startende organisatie is het niet altijd makkelijk om een kans te krijgen om je te mogen bewijzen. Het werkt wel dat klanten weten wat ze aan je hebben, en dat de afspraken die je maakt ook nakomt. Zo is AQC vanuit niets aan het groeien gegaan. “De mensen maken het verschil” was een slogan die ook echt waar is. Je doet tenslotte geen zaken met bedrijven maar met mensen. Het enthousiasme wat we nog steeds hebben en uitstralen is niet gemaakt. We hebben plezier in hetgeen wat we doen. Het helpt natuurlijk wel als je ervaren mensen rond hebt lopen die van een ander relatief klein bedrijf een MKB meegeholpen hebben te maken. Beren op de weg hoeven gelukkig niet dezelfde meer te zijn. We weten exact waar de valkuilen liggen en hebben een duidelijke visie.

Service in PCB world

Iets wat we als AQC zien is dat service overal aan het teruglopen is. Productielocaties zijn bezig met printplaten te maken en vergeten vaak de communicatie goed te regelen. waar bij de ene de snelheid van offreren van belang is, heeft bij de ander de kwaliteit van de offerte een hogere prioriteit. Niet alleen op de dagdagelijkse werkzaamheden service leveren als offerte, werkvoorbereiding, orderbevestiging, kwaliteitscontroles, leveringen, maar ook op het delen van kennis van in productieprocessen, software, mogelijkheden, productie eigenschappen, kwaliteitsnormen is iets waar AQC zich in wil onderscheiden. Daarbij verzorgen we Meetings, Seminars en Cursussen voor alle relevante onderwerpen in de PCB industrie. Hier hebben we een ideale ruimte voor op de zuiddijk 5 in Helmond.

AQC BV is een vooraanstaande expert in het leveren van diverse soorten printplaten en het bieden van uitgebreide ondersteuning op het gebied van materiaalkennis en laagopbouwen. Met een sterke reputatie in de sector staat AQC BV bekend om zijn hoogwaardige producten en diepgaande expertise, die klanten in staat stelt om complexe elektronische projecten te realiseren.

Kernpunten:

Printplatenleverancier: AQC BV heeft zich gespecialiseerd in het leveren van uiteenlopende printplaten die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten. Of het nu gaat om prototypes, kleine series of grotere productieruns, het assortiment omvat diverse types printplaten, waaronder enkelzijdige, dubbelzijdige en meerlaagse varianten.

Materiaalkennis: Een van de onderscheidende kenmerken van AQC BV is de diepgaande materiaalkennis die het bedrijf bezit. Met jarenlange ervaring begrijpt AQC BV de eigenschappen en toepassingen van verschillende materialen die worden gebruikt bij printplaatconstructie. Deze kennis stelt klanten in staat om de meest geschikte materialen te kiezen voor hun specifieke projecten, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en prestaties van de uiteindelijke producten.

Laagopbouwen: AQC BV biedt uitgebreide ondersteuning op het gebied van laagopbouwen, waarbij het bedrijf expertise levert over het ontwerpen en construeren van complexe printplaatstructuren. Dit omvat het begrijpen van de optimale lagenconfiguraties en het waarborgen van elektrische integriteit, thermische efficiëntie en mechanische duurzaamheid.

Klantgerichtheid: AQC BV staat bekend om zijn sterke focus op klanttevredenheid. Het team van deskundigen werkt nauw samen met klanten om hun specifieke eisen en doelen te begrijpen. Vervolgens wordt op maat gemaakte ondersteuning geboden, variërend van technisch advies tot productaanbevelingen, om ervoor te zorgen dat klanten succesvolle resultaten behalen.

Kortom, AQC BV is een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige printplaten en deskundig advies op het gebied van materiaalkennis en laagopbouwen.

Met een toewijding aan kwaliteit en klantgerichtheid blijft AQC BV vooroplopen in de wereld van elektronische toelevering en technische ondersteuning.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Zuiddijk 5
5705 CS Helmond
Nederland
Telefoonnummer 088-0045500 E-mailadres [email protected] Website aqcbv.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details