Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

ATB Automation

ATB Automation is gespecialiseerd in de levering van mechanische componenenten, aandrijftechniek componenten en motion control systemen voor machinebouwers in de Benelux. Met vestigingen in zowel België en Nederland hebben onze klanten altijd een aanspreekpunt. Korte lijnen en snel schakelen is onze kracht.

Berekenen en selecteren van componenten
U geeft ons de specificaties en wensen van uw toepassing, wij berekenen voor u de aandrijving. Of dit nu een lineaire actuator is voor een brug of een servoaandrijving voor een verpakkingsmachine, ATB Automation heeft de kennis in huis om de juiste selectie te maken van een aandrijfcomponent of systeem. Indien gewenst bespreken we de toepassing bij u aan tafel.

Systemen en samenbouw
Heeft u een actuator of een zwenkaandrijving met een motor nodig, wij stemmen de systemen op elkaar af en zorgen ook dat de componenten samengebouwd afgeleverd worden. Dit kunnen ook meerassige XYZ systemen zijn of complete oplossingen met besturingen, regelaars en bekabeling.

Motion software
Onze application engineers programmeren de motion controllers en regelaars.

Dit kunnen éénvoudige één-assige applicaties zijn tot meerassige systemen met synchroonloop, interpolatie en CAM-profielen. Ook de opzet en de software van het bedieningspaneel wordt naar uw wens ontworpen. Dit kan op basis van nacalculatie of volgens onze projectenaanpak.

Projecten
Wilt u uw wens en vraagstuk rondom automatisering geheel door ons laten oplossen, dit kan met ons projectenteam en onze projecten aanpak. Basis hiervoor is een duidelijk ontwerp met uitgangspunten en doelstellingen inclusief een heldere planning. Hieronder kan vallen een samenbouw van systemen, schakelkasten of -panelen, motion software en vanzelfsprekend een installatie met afname bij ons of bij u op locatie. Zo weet u waar u aan toe bent en nemen wij uw zorg uit handen.

Logistiek en voorraad
Logistiek is meer dan alleen het afleveren van de componenten of systemen. In ons magazijn van 500m2 ligt een ruime voorraad commodity componenten. Wilt u specifieke componenten op afroepvoorraad? Ook dit is mogelijk. Onze enthousiaste medewerkers van de orderadministratie zorgen voor een heldere communicatie met u over de leveringen en dat de goederen ook volgens afspraak op tijd bij geleverd worden. Zo hebben we al jaren een leverbetrouwbaarheid van minimaal 98%.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Aandrijftechniek & Componenten Adres Vermogenweg 109
3641 SR Mijdrecht
Nederland
Telefoonnummer +31 297 28 58 21 E-mailadres [email protected] Website atbautomation.eu/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details