Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

EAO Benelux

Het in 1947 opgerichte familiebedrijf EAO AG groeide uit tot één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige drukknoppen, toetsenborden en geavanceerde besturingselementen tot en met complete HMI besturingspanelen en HMI systemen.

Met meer dan 600 betrokken medewerkers kan EAO terugvallen op een wereldwijd productie- en verkoopnetwerk. Met productievestigingen in Zwitserland, Duitsland, Noord-Amerika en China en met onze 10 verkoopkantoren en distributeurs in meer dan 50 landen garanderen we een wereldwijde beschikbaarheid. Over de gehele wereld. 24 uur per dag.

Efficiënte en moderne ontwikkelingsprocessen, effectieve, wereldwijde supply chains, en een competent project- en adviesmanagement zijn bijkomende services, die we wereldwijd aan onze klanten en zakelijke partners aanbieden.

Uw oplossingsgerichte experts en partners

Wij doen veel meer dan alleen individuele bedieningselementen maken. Als oplossingsgerichte experts en partners bieden wij de mogelijkheid bestaande HMI componenten technisch en mechanisch aan de individuele eisen van onze klanten aan te passen. Van eenvoudige bedieningselementen tot hoogwaardige HMI systemen, van de ontwikkeling tot de serieproductie en de inbouw – EAO biedt het volledige HMI dienstenspectrum waarin onze klanten vertrouwen hebben.

Een uitvoerige blik in de HMI-wereld krijgt u in onze ondernemingsbrochure.

Interfaces. Onze fascinatie.

Ons productaanbod wordt gekenmerkt door onze kennis van markten en applicaties, technische precisie en uitgebreide assortiment.

HMI componenten en systemen van EAO kunnen klantspecifiek aangepast worden voor wat betreft kleur, symbolen, materialen en gravering. Tevens kunnen we onze producten en HMI technologieën klantspecifiek ontwikkelingen voor onze klanten weredlwijd.

EAO – Your Expert Partner for Human Machine Interfaces.

Producten & oplossingen

Human Machine Interface Components (HMIC)

EAO is fabrikant van een van ’s werelds grootste assortiment HMI producten. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over de kennis en vaardigheden om aan de meest uiteenlopende eisen aan toepassingen en producten tegemoet te komen.

Human Machine Interface Systems (HMIS)

Als experts in gemengde technologieoplossingen ontwikkelt EAO HMI systemen op maat die door innovatieve techniek, intuïtieve bediening en betrouwbaarheid overtuigen.

HMI Series

Verschillende inbouwdieptes, design en uitgebreide combinatiemogelijkheden maken de EAO series haast eindeloos veelzijdig.

Online product-configurator

Met onze online productconfigurator configureert u via keuzemenu’s eenvoudig en handig binnen een paar stappen exact het HMI-product dat optimaal bij uw toepassing past.

Uw toepassing. Onze kracht.

Onze HMI componenten en onze gebruikerspecifieke HMI systemen voldoen aan de specificaties van de wereldwijd toonaangevende machinebouwers en de industriële automatiseringstechniek.

EAO is wereldwijd één van de toonaangevende ontwerpers en producenten van gebruikerspecifieke HMI componenten en systemen in de machinebouw. Onze verbintenis: veiligheid, prestatievermogen en precisie als bijdrage aan de vooruitgang in de industriële sector.

Toepassingen

Hoofdbesturingsunit

Nauwkeurigheid, snelheid en betrouwbaarheid van machines zijn de belangrijkste argumenten wanneer het om efficiënte processen gaat. De betrouwbare bediening van de machine is hierbij een belangrijke voorwaarde voor een veilige uitvoering.

Decentrale besturingsunit

De betrouwbare bewaking en besturing van werkprocessen en de mogelijkheid in geval van nood onmiddellijk in te grijpen, zijn basisvoorwaarden waaraan met tactiele, elektromechanische HMI-bedieningselementen moet worden voldaan.

Mobiele besturingsunit

Visuele eisen, zoals inzicht in processen, verlangen flexibiliteit bij de besturing van machines. Met mobiele besturingsunits kunnen in elke situatie de perfecte posities worden ingenomen, processen worden geobserveerd en commando’s worden gegeven die door de machine worden uitgevoerd.

Toepassingen.

  • CNC-machines in de sectoren frezen, draaien, slijpen en boren
  • Farmaceutische en chemische productie- en processturing
  • Halfgeleider- en elektronische producten
  • Industriële hijs en manipulatierobots
  • Koel- en ventilatietechniek
  • Voedingsmiddelen- en de drankindustrie
  • Tabakproductie- en processturing
  • Textielfabricage inclusief inrichtingen voor de voorbereiding, het drogen, spinnen en weven
  • Verpakkingsinrichtingen
  • En nog veel meer.

Producten & oplossingen

Nadere informatie over onze producten en oplossingen

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Solutions Adres Kamerlingh Onnesweg 46
3316 GL Dordrecht
Nederland
Telefoonnummer +31 78 653 17 00 E-mailadres [email protected] Website eao.com/netherlands/nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details