Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

EKB Groep

EKB biedt totaaloplossingen aan op het gebied van industriële automatisering. Vanuit vijf vestigingen in Nederland werken ruim 200 enthousiaste en professionele medewerkers aan automatiseringsoplossingen voor zeer uiteenlopende klanten in verschillende branches. Zo hebben we ruime ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, metaalindustrie, chemie & farmacie, energiesector en machinebouw.

Onze dienstverlening richt zich op de gehele Nederlandse proces- en maakindustrie. Hierin maken we een onderscheid tussen machinebouwers en industriële eindgebruikers. We bieden graag oplossingen op maat voor onze klanten, ongeacht hoe groot het bedrijf is. Of het nu gaat om een enkele schakelkast of het automatiseren van meerdere productielijnen of een complete fabrieksbesturing, wij lossen elk vraagstuk op het gebied van industriële automatisering op efficiënte wijze op.

Onze focus ligt op het bieden van oplossingen waarmee de productiviteit en kwaliteit van productieprocessen sterk worden verbeterd, en waarmee bedrijven een aanzienlijk concurrentievoordeel kunnen behalen. Hierbij kan je denken aan Machine Vision, Robotics en Data Analytics, oplossingen die onder de paraplu van Smart Industry vallen. Wij zijn sterk in het aanbieden van totaaloplossingen en het integreren / koppelen van verschillende systemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld robots koppelen aan Machine Vision systemen, die vervolgens weer kunnen worden gekoppeld aan bestaande besturingen en MES systemen.

Het is onze missie om continu te blijven innoveren, onderscheidend te zijn en blijven voor onze klanten en voorop te lopen met nieuwe oplossingen voor onze bestaande en toekomstige klanten.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Industriële Automatisatie Adres Wijkermeerweg 31
1948 NT Beverwijk
Nederland
Telefoonnummer 0251 – 261 920 E-mailadres [email protected] Website ekb.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details