Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

LAPP Benelux

LAPP Benelux B.V. is gevestigd in Waalre en is sinds 1989 de Benelux verkooporganisatie van de toonaangevende multinational LAPP. Wereldwijd heeft LAPP 21 eigen productielocaties en 41 verkoopvestigingen met aanvullend nog 100 actieve verkooppartners. Wereldwijd telt LAPP 5.551 medewerkers, waarvan er 51 werkzaam zijn bij LAPP Benelux B.V. In het fiscaal jaar 2022/2023 realiseerde LAPP wereldwijd een omzet van €1,918 miljard.

Kwaliteit, kennis van de industrie en de toepassing, evenals de klantenservice zijn onze handelsmerken. Wij leveren kabels, connectoren en accessoires tot en met volledig geïntegreerde verbindingsoplossingen, waardoor wij vandaag de dag de wereldmarktleider zijn. LAPP-producten zijn te vinden in productiemachines, industriële robots, bussen en treinen, voedselverwerkingsmachines, windturbines, laadsystemen voor elektrische auto’s, fotovoltaïsche systemen, windenergiecentrales, olieboorplatforms en nog veel meer. Zelfs voor het beklimmen van 8000m hoge bergen of poolexpedities zijn LAPP-producten de eerste keuze.

Er zijn momenteel meer dan 40.000 standaard artikelen uit voorraad leverbaar. Het assortiment bestaat uit 8 internationale brands: ÖLFLEX® stuurstroomkabels, SKINTOP® wartels, UNITRONIC® datacommunicatiesystemen, EPIC® industriële connectoren, ETHERLINE® actieve en passieve netwerkcomponenten, SILVYN® beschermslangen en kabelrupssystemen, HITRONIC® optische vezelkabels en FLEXIMARK® markeringssystemen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services BekabelingVerbindingstechniekIndustriële connectivityComponenten elektrotechnischConnectorenGlasvezeltechniekDatacommunicatie Adres Van Dijklaan 16
5581 WG Waalre
Nederland
Telefoonnummer 040 2285000 Website lapp.com/nl/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details