Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

Markem-Imaje NV

Markem-Imaje vandaag

Markem-Imaje is een vertrouwde wereldwijde fabrikant van productidentificatie- en traceerbaarheidsoplossingen. Markem-Imaje levert een volledig gamma van betrouwbare en innovatieve inkjet-, thermo-transfer -, laser-, print- en etiketteringssystemen toepassingen. Markem-Imaje biedt volledig geïntegreerde oplossingen die voor kwaliteit en veiligheid staan, voldoen aan alle wetgevingen en eisen van detailhandelaren, en op die manier het terugroepen van producten vereenvoudigen en het productieproces verbeteren.

Markem-Imaje kan vertrouwen op 30 dochterondernemingen wereldwijd en levert zo aan meer dan 40.000 klanten optimale coderingsoplossingen. Bovendien worden de klanten van Markem-Imaje ondersteund door zes centra voor onderzoek en ontwikkeling en verschillende reparatiecentra en fabrieken die op strategische wijze over de wereld zijn verspreid.

Strategie

Markem-Imaje heeft de intentie om voor haar klanten dé vertrouwenspartner te worden en daarmee de onbetwiste marktleider. Om deze doelstelling te bereiken, probeert Markem-Imaje de verwachtingen van haar klanten ten aanzien van producten en diensten te verhogen door solide en transparante verbintenissen, ondersteund door tastbare voordelen: verhoogde beschikbaarheid, minder afval, milieuvriendelijkheid en verlaagde kosten.

  • Wij zorgen voor transparantie door tastbare voordelen te leveren die u kunt meten.
  • Wij zetten ons in voor productontwerp, prijsstelling en onze diensten die uw totale uitgaven in de loop der jaren verlagen.
  • Wij ontwikkelen producten en een bijhorend beleid dat kosten, afval en onze ecologische voetafdruk vermindert.

Visie, missie en waarden

Visie

Markem-Imaje wil de onbetwiste wereldleider voor productidentificatie-oplossingen worden door de meest betrouwbare zakenpartner voor haar klanten te zijn.

Missie

Door onze toewijding en kennis hebben wij een unieke positie vanwaaruit wij de meest betrouwbare partner voor onze klanten kunnen zijn. Wij overtreffen de verwachtingen van onze klanten en aandeelhouders doordat we steeds de meest betrouwbare en innovatieve productidentificatie-oplossingen in alle hoeken van de wereld leveren.

Waarden

Samen ondernemen
Wij gedragen ons als ondernemers die nauw samenwerken om onze middelen en capaciteiten als wereldspeler te optimaliseren.

Inzet voor onze klanten
Wij werken gepassioneerd aan het succes van onze klanten, omdat wij beseffen dat hun succes ook ons succes is.

Hoge ethische normen, transparantie en vertrouwen
Vertrouwen en wederzijds respect zijn de basis om in alle openheid samen te groeien.

Resultaatgerichte bedrijfscultuur
Wij bepalen doelstellingen voor onszelf en onze organisatie en streven ernaar om ze te bereiken.

Mensen respecteren en waarderen
Wij behandelen mensen als individuen die respect, motivatie en inspiratie verdienen.

Wereldwijd

Waar producten moeten worden geïdentificeerd, is Markem-Imaje nooit ver weg. Wij zijn te vinden in meer dan 130 landen waarbij we werken via een netwerk van dochterondernemingen en distributeurs die allemaal coderingskennis op het hoogste niveau bieden.

Een grondig begrip van regionale marktbehoeften stelt ons in staat om de meest geschikte coderingsoplossingen te bieden voor zowel lokale als multinationale fabrikanten. Een zeer efficiënte logistieke keten ondersteunt de wereldwijde verkoops- en servicekanalen. Meerdere logistieke centra die zijn gekoppeld aan het Markem-Imaje ERP-systeem zorgen ervoor dat producten, reserveonderdelen en verbruiksartikelen overal en altijd beschikbaar zijn. Het doel is om zo kort mogelijke levertijden te garanderen en de milieugevolgen te beperken. Wereldwijd beheer van platforms betekent ook dat dezelfde industriële servicekwaliteit overal ter wereld kan worden gegarandeerd.

algemene informatie

Adres Jagersdreef 1/F
2900 Schoten
België
Telefoonnummer +32 3 633 99 99 E-mailadres [email protected] Website markem-imaje.be/nl-be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details