Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

MC Technology

Groothandel M.C. Technology levert een compleet pakket aan elektrische en mechanische aandrijftechniek, zodat u zeker bent dat u niets mist. Daarnaast bieden we ook componenten voor de integratie in bestaande en nieuwe machines en installaties. Ook behoren complete besturingen tot ons ruime assortiment, op maat samengesteld en met een hoge betrouwbaarheid en een flexibele inzet. Kom langs bij onze groothandel in Heerhugowaard voor meer informatie.

Een ruim aanbod aan componenten

  1. C. Technology levert een breed scala aan diverse standaard componenten. Deze zijn vrijwel altijd verbonden aan mechanische aandrijvingen. Denk bijvoorbeeld aan tandwielen, stappenmotorenlineaire actuators, wormwielreducties, span- en veerelementenen koppelingen. Van deze producten zijn veel types uit voorraad leverbaar zodat u niet lang hoeft te wachten op een missend onderdeel.

Betrouwbare relatie

Sinds 1995 zijn wij actief op de markt en is er een brede klantenkring opgebouwd in vrijwel alle takken van de industrie. Ons streven is het opbouwen van een stabiele, langdurige en betrouwbare relatie met onze klanten. Bekijk onze bijzondere projecten voor een goed beeld van ons uitgebreide aanbod.

algemene informatie

Adres BUYS BALLOTSTRAAT 31
1704 SK Heerhugowaard
Nederland
Telefoonnummer +31(0)72 571 78 21 E-mailadres [email protected] Website mctechnology.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details