Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

OMRON Electronics B.V.

OMRON Industriële Automatisering is een markt-leider op het gebied van producten en toepassingsexpertise voor technologisch geavanceerde industriële automatiseringsapplicaties.

Bij OMRON streven we ernaar nieuwe manieren van automatisering te creëren door onze jarenlange ervaring in het aangaan van moeilijke uitdagingen op de productielocatie te bundelen en het probleemoplossend vermogen toe te passen dat we onderweg hebben ontwikkeld. Door deze inspanningen zullen we bijdragen aan het creëren van een toekomstige samenleving waarin zowel mensen als onze planeet kunnen blijven floreren, terwijl we tegelijkertijd de duurzame industriële vooruitgang mogelijk maken die fundamenteel is voor een welvarend leven.

We zijn een toonaangevend automatiseringsbedrijf dat zijn eigen Sensing & Control + Think-technologieën gebruikt. Wij houden ons bezig met een breed scala aan activiteiten, waaronder regelapparatuur, elektronische componenten, sociale systemen, gezondheidszorg en het milieu. Opgericht in 1933 door Kazuma Tateisi en momenteel geleid door CEO Junta Tsujinaga, heeft OMRON wereldwijd ruim 29.000 werknemers en levert producten en diensten in 120 landen en regio’s. Op het gebied van industriële automatisering ondersteunt OMRON productie-innovatie door geavanceerde automatiseringstechnologieën en -producten te leveren en door uitgebreide klantenondersteuning, om zo bij te dragen aan een betere samenleving. De Europese organisatie beschikt ook over eigen ontwikkelings- en productievestigingen, terwijl in heel Europa lokale servicefaciliteiten beschikbaar zijn.

Ga voor meer informatie naar OMRON’s website industrial.omron.nl

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services AutomatiseringSensorenElektrische ComponentenIndustriële AutomatisatieMachineveiligheidIndustriële elektronica Adres Wegalaan 61
2132 JD Hoofddorp
Nederland
Telefoonnummer +31 23 568 11 00 E-mailadres [email protected] Website industrial.omron.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details