Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

SICK

SICK in de wereld
Het in 1946 opgerichte bedrijf is met meer dan vijftig dochterondernemingen, partnerships en talrijke verkoopkanalen in de hele wereld vertegenwoordigd. In 2022 werkten bij SICK wereldwijd bijna 12.000 medewerkers en maakte het concern een omzet van 2,19 miljard euro.

Al decennia in Nederland:
SICK is sinds 1976 in Nederland zeer actief. De medewerkers van SICK B.V. – een 100 % dochter van SICK AG – zijn professionals die de taal spreken van de branche waarin u werkzaam bent. SICK is internationaal met vele branches bekend en weet precies wat u wilt en waar u door automatisering winst kunt boeken.

Of u met SICK wilt praten over Industriële Automatisering, Logistieke Automatisering of Proces Automatisering u treft binnen SICK altijd iemand die uw taal spreekt en uw situatie kent.

In welke branche u ook opereert, SICK verzekert u van:

  • Sterke support
  • Korte reactietijden
  • Snelle levering
  • Verstand van uw werkterrein(en) en markten

Industriële Automatisering
Objecten detecteren, tellen, plaats bepalen, positioneren, vorm, situatie, kleur- en oppervlak-verschillen identificeren, aanwezigheid controleren, met kleur contrasten sturen, het onzichtbare herkennen, niveau meten, afschermen van gevaarlijke werkplekken en situaties… Het SICK assortiment is net zo veelzijdig als de detectievraagstukken.

Logistieke Automatisering
Alles wat intern getransporteerd wordt, moet op vele locaties gedetecteerd, gecontroleerd, geïdentificeerd en verder gedirigeerd worden. Bij binnenkomst van de goederen, tijdens de fabricage of verwerking, het transport van de ene naar de andere interne zone, het sorteren, de opslag in magazijnen, het verpakken, de orderpicking en het weer verzenden / distribueren. SICK is uw partner voor ‘intralogistics’. Maar ook voor ‘transport logistics’: voertuigclassificatie, meten van verkeersstromen, tunnelconditionering en buitenbeveiliging.

Proces Automatisering
Sensortechnologie voor het meten c.q. bewaken van emissies (bijv. CO, O2, stof, gas) bij een diversiteit aan industrieën: cement, mijnbouw, (petro)chemie en afvalverbranding. Ultrasone gasstroommeters voor het nauwkeurig meten van de gasstroom in pijpleidingen t.b.v. facturering. Maar ook sensoren voor het meten van bulk, druk, niveau en temperatuur bij processen in een productieproces.

Dus wat de vraag ook is: dé oplossing komt van SICK.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services AandrijvingSensorenVeiligheidMeet- en regeltechniekProcess & InstrumentationIndustriële AutomatisatieAutomatisering Adres Leijenseweg 111
3721 BC Bilthoven
Nederland
Telefoonnummer 030 – 2044 000 E-mailadres [email protected] Website sick.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details