Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

Siemens NV/SA

Pluk de langetermijnvoordelen van digitalisering

Ontdek de digital twin van uw machines
Digital twins van uw machines helpen u om uw fabriek sneller en efficiënter te ontwikkelen. Optimaliseer nieuwe machines vanaf de ontwerpfase, ontdek mogelijke verbeteringen vóór de eigenlijke ingebruikname en gebruik machinegegevens om de werking continu te optimaliseren. Siemens biedt de technische basis om uit te groeien tot een digitale onderneming – ga ervoor!

Hebt u nog vragen? Onze experts in machinebouw helpen u graag verder.
Contacteer ons

Ervaar digitalisering

Digitalisering in machinebouw en fabrieksengineering
Maak op een flexibele en efficiënte manier gebruik van de voordelen van digitalisering om sneller steeds meer geïndividualiseerde producten te vervaardigen. Dit is vandaag mogelijk voor bedrijven van elke grootte, op elke markt.

Digital twins in machinebouw

Een digital twin is een exact virtueel model van een machine of productie-eenheid. Het concept geeft de ontwikkeling weer gedurende de hele levenscyclus en biedt operatoren de mogelijkheid om gedrag te voorspellen, prestaties te optimaliseren en inzichten uit eerdere ontwerp- en productie-ervaringen toe te passen.

Ons uitgebreide digital-twinsysteem is drieledig en omvat een digital twin voor het product, een digital twin voor de productie en een digital twin voor de prestaties van zowel product als productie. Dankzij onze uitgebreide expertise en geoptimaliseerde tools is Siemens de enige onderneming die deze holistische benadering aanbiedt en een naadloze overgang creëert tussen de virtuele wereld van productontwikkeling en productieplanning en de fysieke wereld van productiesysteem en productprestaties. Dit levert bruikbare inzichten op uit de fysieke wereld voor doordachte beslissingen gedurende de hele levenscyclus van producten en productieactiviteiten.

Holistische benadering

Dankzij de Digital Enterprise Suite kunnen productiebedrijven hun bedrijfsprocessen, inclusief hun leveranciers, naadloos integreren en digitaliseren. Ze kunnen er op elk punt in hun waardeketen mee van start gaan, van productontwerp tot productieplanning, productietechniek, productie-uitvoering en diensten, en ze kunnen het digitaliseringsproces stap voor stap uitbreiden. Hetzelfde geldt voor machinebouw: van machineontwerp tot de constructie, inbedrijfstelling, machinebediening en diensten.

MindSphere, het open, cloudgebaseerde, IoT-besturingssysteem, zorgt voor een connectie met het internet der dingen. Dat betekent dat fabrikanten hun productiefaciliteiten en producten bij werkelijk gebruik kunnen analyseren. De verworven inzichten vloeien vervolgens terug in de gehele waardeketen voor een voortdurende optimalisering. Machinebouwers kunnen de prestaties van machines analyseren om de machine voortdurend te optimaliseren, zodat zelfs nieuwe machineontwerpen tot de mogelijkheden gaan behoren.

algemene informatie

Services IT & Cyber Security Adres Guido Gezellestraat 123
1654 Beersel
België
Telefoonnummer +32 2 536 21 11 E-mailadres [email protected] Website siemens.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details