Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

TFT-solutions

TFT-solutions BV is producent van en groothandel in professionele TFT/LCD en touchscreen producten. Naast een bijzonder breed assortiment in standaardproducten en accessoires bieden wij een verscheidenheid aan mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

Onze kennis gaat veel verder dan kennis in monitoren alleen. In het verleden hebben onze medewerkers veel ervaring opgedaan met automatisering, logistieke processen, werktuigbouwkunde en uiteenlopende productietechnieken. Hierdoor hebben wij steeds beter op de wensen van onze klanten kunnen inspelen en kunnen wij onze klanten ook beter adviseren over de totale benodigdheden en consequenties van automatiseringstrajecten. Ook heeft dit tot gevolg gehad, dat een steeds groter deel van ons assortiment geheel in eigen beheer geproduceerd wordt, waardoor eventueel voorkomende defecten sneller kunnen worden verholpen en onze klanten minder stilstand in productielijnen en dergelijke hebben.

Veelal wordt gedacht, dat maatwerkoplossingen per definitie hoge kosten tot gevolg hebben. Dit hoeft bij ons echter niet het geval te zijn. Doordat wij veel ervaring met maatwerk hebben kunnen wij in veel gevallen teruggrijpen op eerder geleverde projecten, waardoor het ontwerptraject aanmerkelijk verkort kan worden en de kosten laag gehouden kunnen worden.

Alle ontwerpen worden in eigen huis compleet uitgewerkt en geproduceerd. Alleen lasersnijden, poedercoaten en anodiseren gebeurt buiten de deur. Vervolgens worden de producten door ons geassembleerd, getest, eventueel voorzien van software en verzonden naar het door u gewenste adres. Uiteraard zijn de productiekosten bij meerdere stuks lager dan bij enkele stuks, vanwege de instelkosten voor de machines. Maar ook voor een enkel exemplaar in een afwijkende uitvoering bent u bij ons aan het juiste adres.

algemene informatie

Services AutomatiseringIndustriële AutomatisatieBesturingstechniekHMI Scada oplossingenBehuizingenRVS Schakelkasten Adres Achterzeedijk 57-4
2992 SB Barendrecht
Nederland
Telefoonnummer +31-(0)180-723130 E-mailadres [email protected] Website tft-solutions.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details