Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

Total Productivity

Total Productivity ontwikkelt en bouwt productiesystemen   

Bij het optimaliseren van uw productieproces komt er veel op u af. Waar moet u beginnen? Goede vraag. Met onze kennis en ervaring op het gebied van productie-optimalisatie, kunnen we op verschillende gebieden van uw productieproces meedenken. Als u bijvoorbeeld van plan bent om uw productie op te schalen, efficiënter te assembleren, de kwaliteit van het eindproduct te verhogen, of meerdere producten met één systeem wilt produceren, dan is Total Productivity de perfecte partner om dat te verwezenlijken.

TP Concept Study 
Van analyse tot een praktisch en creatief conceptvoorstel. Bij complexe of nieuwe productieprocessen is het verstandig om de materie te onderzoeken voordat er investeringsplannen worden gemaakt voor productieautomatisering. Voor dergelijke situaties hebben we de TP Concept Study ontwikkeld. De TP Concept Study vormt de solide basis voor een doordacht investeringsvoorstel voor een optimaal productie- of assemblageproces.

TP Engineering, de basis van uw productiesysteem 
Zodra het concept definitief is, wordt dit omgezet in een 3D-model. Hierin nemen we ook de machines, robotica en productieonderdelen op die we in het project integreren. De gedetailleerde tekeningen die hieruit voortkomen, vormen de basis voor de vervaardiging van de onderdelen van het systeem.

TP Constructing, de realisatie van het systeem 
Op basis van de tekeningen wordt de gehele productielijn of machine, inclusief de besturing, gebouwd. Zodra het geheel operationeel is, nodigen we u uit voor de Factory Acceptance Test (FAT) om de werking te beoordelen. Na goedkeuring wordt het systeem op uw locatie geïnstalleerd en volgt er training voor uw operators en technisch personeel.

Onze betrokkenheid eindigt niet na de implementatie 
Onze betrokkenheid stopt niet na de oplevering van het systeem, integendeel! Naast het leveren van reserveonderdelen staan we klaar om snel te reageren bij eventuele storingen om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen. Bovendien delen we graag onze expertise om uw productiviteit verder te verbeteren. Streven naar voortdurende verbetering? Onze LEAN-professionals denken graag met u mee!

Er valt veel winst te behalen bij het efficiënt (en kosteneffectief) assembleren door te beginnen bij het ontwerp van uw product. Als uw product nog niet volledig is ontwikkeld, kan Total Productivity deelnemen aan FMEA-sessies (analyse van mogelijke fouten in het product en/of assemblage) en suggesties doen om het product geschikter te maken voor assemblage (DFA – Design for Assembly), zodat u zo efficiënt mogelijk kunt produceren. We kunnen ook bekijken hoe we de productkwaliteit kunnen optimaliseren door POKE YOKE-oplossingen of tests/eindcontroles te implementeren.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Productiesystemen Adres Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)226 - 33 50 13 E-mailadres [email protected] Website totalproductivity.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details