Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

Weiss Technik Nederland

Wij zijn de specialisten op het gebied van Klimaatsimulatie, Industriële Oventechnologie, Klimaattechnologie en Farmaceutische technologie.

Klimaatsimulatie (klimaatkasten & klimaatkamers)
Weiss Technik is een van de meest innovatieve en vooraanstaande fabrikanten van klimaatsimulatiesystemen. Met deze testsystemen kunnen we alle klimatologische omstandigheden over de hele wereld en daarbuiten simuleren.
Onze oplossingen zie je vooral terug in de Elektronika, Automotive en de Voedingsindustrie.

Industriële oventechnologie

Onder het merk Vötschoven bieden we ook een breed product portfolio op het gebied van oventechnologie. Producten omvatten verwarmings- / droogovens, cleanroom RGA droogovens, Infra-rood systemen, microgolfsystemen en laboratorium ovens.

Klimaattechnologie
Weiss Technik biedt ook betrouwbare klimaatoplossingen waar mensen en machines worden uitgedaagd: in industriële Cleanrooms, meetkamers of in de farmaceutische industrie, maar ook in hightech data centers.

De klok rond
Ons serviceteam is 24 uur per dag beschikbaar voor uw geruststelling. De kwaliteitssystemen geleverd door weisstechnik® en vötschtechnik® zorgen ervoor dat onze producten qua werking, betrouwbaarheid en duurzaamheid aan uw kwaliteitseisen voldoen. Om ervoor te zorgen dat dit wordt bereikt, moeten deze moderne, zeer complexe systemen regelmatig worden getest, onderhouden en verzorgd.

Weiss Technik – Goed. Beter. Samen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

Screenshot

algemene informatie

Services Industriële AutomatisatieFood SafetyMachinesIndustriële elektronicaFood processingTesttechniekTechnologie Adres Newtonstraat 5
4004 KD Tiel
Nederland
Telefoonnummer +31 344670400 E-mailadres [email protected] Website weiss-technik.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details