NL | FR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

Coolworld Rentals Belgium

De beste oplossing altijd stand-by

Coolworld is een internationale verhuurorganisatie van koel- en verwarmingsapparatuur. De hoofdvestiging is in Waalwijk (NL). Daarnaast heeft Coolworld eigen vestigingen, logistieke depots en servicepunten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Daarmee staan wij altijd dicht bij de klant en is 24/7/365 service gegarandeerd. Zo heeft u geen omkijken naar de gehuurde apparatuur.

De vraag naar koel- en verwarmingsoplossingen is flexibel en veranderlijk. Denk aan capaciteitstekorten, verbouwingen, testopstellingen, seizoenspieken of storingen. We hebben een up-to-date verhuurvloot en spelen adequaat in op elke vraag. Wij denken mee met de klant en lossen koel- en verwarmingsproblemen op, hoe omvangrijk ook.

Full Service Huren

Een tijdelijke behoefte aan professionele koeling en verwarming hoeft geen probleem te zijn. Of dat nu voor een week of voor meerdere jaren is. Levering van een tijdelijke huuroplossing is binnen enkele uren mogelijk. Bij een storing van uw vaste koeling of verwarming, als uw airco defect is of als uw koelcel in reparatie is.

Bij Coolworld betekent verhuur meer dan het leveren van apparatuur alleen. 

  • Full service verhuur 24/7/365 
  • Flexibel en oplossingsgericht 
  • Deskundig technisch advies 
  • Snelle levering, installatie en inregeling 
  • Eigen transport en servicedienst 
  • Conform milieu- en veiligheidsnormen (HACCP, GMP en STEK)

Hoge klantwaardering

Wij monitoren bij elk huurproject de klanttevredenheid. Tijdens en na de huurperiode nemen wij daarom contact met u op. Alle aspecten van de Full Service Verhuur formule worden kort geëvalueerd.

Met trots vermelden wij daarbij de volgende klantwaarderingsscore.

8,4*

* Op een schaal van 1 tm 10.

Wij willen ook graag uw klantwaardering kennen!
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde koel- en verwarmingsspecialisten die u graag helpen. Kennis uit een groot aantal succesvolle projecten in alle branches zorgt dat wij snel kunnen schakelen. Coolworld kent uw bedrijfsproces. Kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en service zijn bij Coolworld niet zomaar kreten zij vormen onze bedrijfscultuur.

Partners & lokale samenwerking 

Coolworld staat graag dicht bij u als klant, dit om zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden. Een breed netwerk van dedicated partners en samenwerkingsverbanden biedt hierbij ondersteuning. Lokale koeltechnische en HVAC specialisten, installateurs, projectburo’s en transporteurs werken samen met Coolworld en geven projecten flexibiliteit. Zorgeloos huren is daarbij het motto.

Direct de beste oplossing?
Heike Roels – Sales Manager België
[email protected]
+32473338558

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services AircoLuchtbehandelingIndustriële koeling adresse Brusselsesteenweg 159
9090 Melle
België
Numéro de téléphone 078485746 Adresse email [email protected] site Internet coolworld-rentals.com/nl-be numéro de TVA BE.0477.867.629

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details