NL | FR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

Helmholz Benelux B.V.

Helmholz Benelux profileert zich als experts in industriële automatiseringscomponenten, met nadruk op netwerktechnologie oftewel industriële IT. De klant kan bij Helmholz rekenen op een combinatie van kennis van industriële netwerken en levering van de bijpassende hard- en software.

Systeme Helmholz Benelux B.V. is in 2011 van start gegaan en opereert vanuit haar vestiging in Maassluis (nabij Rotterdam).

OPLOSSING

Onze bekende producten zijn natuurlijk die van Helmholz; vooral sterk in oplossingen rondom de PLC. Maar om een complete oplossing te maken leveren wij ook producten van Insevis, Kunbus, Softing en Schildknecht. Daarmee kunnen we alles bieden wat noodzakelijk is in de industriële automatisering; van industriële besturingen, netwerken, netwerksecurity tot en met remote maintenance. En natuurlijk advies.”

SUCCESVOL

Helmholz is het gelukt om in vijf jaar tijd vanuit het niets in de Benelux een belangrijke positie te verwerven. Het succes hiervoor is te verklaren doordat Helmholz zicht onderscheidt door de ondersteuning en advisering. Waarvoor zoekt men een oplossing, waar lopen ze tegenaan, waar hebben ze behoefte aan?

PARTNERSCHAP

In de contacten met gebruikers zijn dat de vragen waar Helmholz voortdurend een antwoord op zoeken. Natuurlijk moet Helmholz de juiste techniek leveren met de bijpassende kwaliteit. Ook blijft een correcte prijs belangrijk. Maar wanneer je een duurzaam contact met je afnemer wilt onderhouden, gaat het om meer dan een goed product.

KENNIS

Door de snelle ontwikkelingen in de industriële automatisering en netwerktechnologie hebben gebruikers steeds meer behoefte aan deskundig en eerlijk advies. Grote aanbieders, die daar niet zo sterk in zijn, komen op dit gebied tekort. Bij Helmholz ligt dat heel anders. Zij staan heel dicht bij de klant en zijn juist blij met klanten die vaak bellen en veel ondersteuning willen.”

SPECIALISME HELMHOLZ BENELUX

Een belangrijk specialisme van Helmholz is de kennis van PROFINET, PROFIBUS en CAN-netwerken. Klanten zijn daarvan op de hoogte en noemen Helmholz ‘het bedrijf met de meeste kennis van PROFINET in de Benelux’.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO)

Helmholz Benelux B.V. hecht grote waarde aan het werken volgens principes van MVO, ofwel maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit uitgangspunt geldt ook voor de selectie van leveranciers.

Photos d'entreprise

Informations générales

Services IT & Cyber SecurityService & SolutionsSoftware adresse Elektraweg 5
3144 CB Maassluis
Nederland
Numéro de téléphone +31 85 40107-10 Adresse email [email protected] site Internet helmholz-benelux.eu

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details