NL | FR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

IGE+XAO Belgium

De IGE+XAO groep biedt elektrotechnische CAE-softwareoplossingen aan voor het ontwerpen van elektrotechnische schema’s voor alle mogelijke vakgebieden binnen de elektro engineering, gaande van eenvoudig single user gebruik tot uitgebreide multi user oplossingen.

De IGE+XAO groep streeft ernaar wereldwijd marktleider te worden op het gebied van CAE-software voor elektrotechniek. Ruim 30 jaar ontwikkelt, verdeelt en ondersteunt de groep software voor elektrotechnisch engineering, maar ook PLM (Product Lifecycle Management)- en Simulatiesoftware. Inmiddels werken een 370 -tal medewerkers in 20 landen aan de ontwikkeling van de software, de verdeling en de ondersteuning,  aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Toulouse, Zuid-Frankrijk. Meer dan 93 000 licenties zijn er reeds van IGE+XAO in gebruik bij onder meer grote namen als Boeing, Airbus, Eurocopter, Volkswagen, Renault, Philips, Siemens, etc.

Oplossingen voor alle marktsegmenten:

IGE+XAO biedt complete en geïntegreerde oplossingen voor het maken, onderhouden en berekenen van elektrische installatieprojecten.

Ons softwareprogramma SEE Electrical wordt gebruikt voor PLC’s, procesmachines, geïntegreerde bekabeling en energiedistributie in vele sectoren, zoals de automotive, utiliteit, energieproductie, chemie, metallurgie, …

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services Softwareoplossingen adresse Terhulpsesteenweg 181 bus 21
1170 Watermaal-Bosvoorde
België
Numéro de téléphone 045 56 11 636 Adresse email [email protected] site Internet www.ige-xao.com/nl numéro de TVA NL-00.74.97.428.B01

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details