NL | FR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

IXON B.V.

Wij maken machinebouwers succesvoller
IXON Cloud is hét platform waarmee remote access en IIoT gemakkelijk en toegankelijk is voor iedereen. Ontwikkeld door engineers, voor engineers.

Als machinebouwer bezit je over een gigantische hoeveelheid gespecialiseerde kennis. Niemand kent jouw machines zo goed als jij. Dus niemand kan zo goed service bieden of de machine optimaliseren als jij.

IXON Cloud is een kop-tot-staart oplossing waar de unieke kennis van de engineer, de machine en de data uit de machine bij elkaar komen. Alle tools binnen handbereik om slimmere machines te bouwen.

Wie zijn wij?
Een team van gedreven hardware, software, security, cloud en business professionals. We zijn verenigd door één gemeenschappelijk doel: de wereld een meer verbonden en productievere plek maken.

Ons verhaal
IXON is in 2014 opgericht vanwege de groeiende vraag van machinebouwers om hun machines met de cloud te verbinden. Oprichter en CEO Willem Hofmans creëerde voorheen maatwerk software en elektronica voor machinebouwers. Gedurende een periode van meer dan tien jaar werd aan meer dan 100 projecten gewerkt.

Omdat het verbinden van machines aan de cloud enorm complex bleek, werd IXON opgericht. Om cloud verbindingen makkelijker, veiliger en toegankelijker te maken voor machinebouwers en gebruikers.

Wil jij ook bij IXON komen werken?
Wij bieden een zeer stimulerende, dynamische omgeving met onbeperkt carrièrepotentieel – een omgeving waar jij je eigen succesniveau bepaalt. Je wordt een essentieel onderdeel van een team dat focust op succes, groei, ontwikkeling en innovatie.

  • Een bruisende, snel bewegende organisatie
  • Super team met de leukste collega’s in binnen- en buitenland
  • Het geweldige gevoel dat je écht bijdraagt aan de harde groei van een jong bedrijf

Bekijk onze vacatures

Downloads:

vidéo d'entreprise

Photos d'entreprise

Informations générales

adresse Vierlingsbeekseweg 52A
5825 AX Overloon
Nederland
Numéro de téléphone +31 857 441 105 site Internet ixon.cloud/

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details