NL | FR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

Typhoon

Al meer dan 60 jaar bieden we onze klanten – zowel internationale kleppers als industriële kmo’s – systemen voor industriële ontstoffing en pneumatisch transport op basis van luchttechniek.

Al onze maatoplossingen hebben als doel om bedrijven stofvrij te maken en te houden met oog op bedrijfszekerheid.

 

 

 

 

 

 

 

Industriële stofafzuiging

Onze zelfreinigende, onderhoudsarme en bedrijfszekere stofafzuigsystemen voldoen aan de strengste emissienormen. Ze rekenen af met stof in uw productieomgeving en kunnen bovendien een extra waarde geven aan uw restfracties. Verder kunt u bij ons terecht voor het industrieel onderhoud van uw bestaande ontstoffingsinstallatie. Vanuit de knowhow die we opbouwden als eerste speler van België in de procesindustrie, groeiden we uit tot een referentiespeler in tal van industriële sectoren.

Industriële ventilatoren

Al sinds de start in 1959 voerde Typhoon een actieve R&D-politiek op het vlak van industriële ventilatoren voor rookgas- en stofafzuiging en materiaaltransport. Het resultaat is een uitgebreid gamma aan robuuste en onderhoudsvriendelijke radiaalventilatoren en blowers om te beantwoorden aan de specifieke noden van verschillende industrieën.

Pneumatisch transport

Voor de handling van bulkgoederen en restfracties zijn klassieke transportsystemen vaak ontoereikend. Op basis van luchttechniek – zowel vacuüm- als druktransport – ontwikkelt, produceert en installeert Typhoon gesloten, energiezuinige, stofvrije en hygiënische oplossingen voor uiteenlopende sectoren. Onze expertise op het vlak van hogedruk- en messensluizen behoort tot de wereldtop.

Projectmatige onderhouds diensten

Typhoon is uw vertrouwenspartner voor het mechanische onderhoud van uw installaties. Onze teams volgen nauwgezet uw eisen op het vlak van kwaliteit, veiligheid en risicobeheersing en garanderen de bedrijfszekerheid van uw installaties. Onze knowhow situeert zich in heel uiteenlopende sectoren, waaronder de spaanderplaat- en houtverwerkende industrie, de voedingsnijverheid, recycling en energie.

Onze referenties:
www.typhoon.be/nl/realisaties

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Zie: www.typhoon.be/nl/nieuws

 

Photos d'entreprise

Informations générales

Services Industriële ontstoffingPneumatisch transport adresse Grote Heerweg 67
B-8791 Beveren-Leie (Waregem)
België
Numéro de téléphone +32 (0)56 69 46 50 numéro de fax +32 (0)56 75 46 60 Adresse email [email protected] site Internet www.typhoon.be

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details