NL | FR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

WERMA Benelux

WERMA Benelux, toonaangevend op technologisch vlak, mag zich één van de meest vooraanstaande fabrikanten in optische en akoestische signalisatie binnen Europa noemen.  Van signaalzuilen, zwaailichten en verkeerslichten tot zoemers, buzzers en hoorns; onze optische, akoestische en explosievrije toestellen waarschuwen en beveiligen mensen en machines over de hele wereld.

Innovatie en optimalisatie is voor ons de drijvende kracht om onze technologische voorsprong verder uit te bouwen. Lean Management en Industry 4.0 is onze topic.

In onze eigen laboratoria testen wij alle nieuwe ontwikkelingen. Het succes van deze innovaties wordt weerspiegeld in de vele patenten, design awards en positieve evaluaties van klanten.

Intelligente oplossingen aanbieden die efficiënt en eenvoudig werken – dat is het doel van WERMA sinds jaren. Klanten van over de hele wereld bevestigen dit succes dag na dag. Met al meer dan 20 jaar ervaring in modulaire signaaltorens als industriële standaard en intelligente systeemoplossingen bepaalt WERMA de norm in moderne signalisatietechnologie.

vidéo d'entreprise

Photos d'entreprise

Informations générales

Services Veiligheid adresse Poortakkerstraat 41C
9051 Sint-Denijs-Westrem
België
Numéro de téléphone +32 (0) 9 220 31 11 Adresse email Info@wermabenelux.com site Internet wermabenelux.com

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details