Platform over productie- en procesautomatisering
Energy Data Management van WAGO: Oplossingen voor energieopslag en -beheer

Energy Data Management van WAGO: Oplossingen voor energieopslag en -beheer

Duurzaamheid is belangrijke doelstelling geworden van veel bedrijven. De efficiëntie van hun gebouwen en systemen zijn daarbij onmisbare schakels. De oplossingen van WAGO leggen de verbinding!

Duurzaamheid is belangrijke doelstelling geworden waarin veel bedrijven zich steeds meer richten op de efficiëntie van hun gebouwen en systemen. Een goed systeem past zich aan en geeft in elke fase nieuwe inzichten in het besparingspotentieel van het bedrijf.

WAGO biedt veelzijdige oplossingen voor uw individuele, bedrijfsspecifieke energiebeheer. Ongeacht het doel, of het nu gaat om het voldoen aan wettelijke verplichtingen of het verlagen van de energiekosten, WAGO ondersteunt bij het optimaal benutten van het potentieel. Van monitoring tot het identificeren van geschikte maatregelen, WAGO biedt een geschikte oplossing.

Energiemonitoring mogelijkheden voor hardware én software

Het Energy Data Management van WAGO bestaat uit software in combinatie met een modulair besturingssysteem dat meetgegevens van verschillende bronnen, media en invloedfactoren voor de energiemonitoring registreert.

Vervolgens is het mogelijk deze data voor aanvullende analyses, archivering en rapportage te verwerken. De verschillende signalen van bijvoorbeeld stroomomvormers en spanningsaftakkingen worden automatisch door de software herkend en kunnen makkelijk aan andere tools voor energieanalyse beschikbaar worden gesteld.

Onafhankelijk van locatie en software kunt u via de HTML5-webvisualisatie energiegegevens laten weergeven en maatregelen voor de energie-efficiëntie opstellen. Gebruikers profiteren bij deze oplossing van een maximum aan flexibiliteit, veiligheid en comfort.

Zet de stap naar een duurzame energieverdeling

Het Energy Data Management van WAGO onderscheid zich door transparantie van gegevens, openheid van het systeem en de gebruiksvriendelijke visualisatie. Met OPC UA, een eenvoudige integratie van MID-energiemeters en overzichtelijke dashboards in HTML5 wordt het opzetten en uitbreiden van een succesvol energiemanagement u makkelijk gemaakt. En dat alles zonder programmeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details