Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

WAGO Nederland

WAGO is een belangrijke speler in de industriële automatisering, met een brede range aan producten die specifiek zijn ontworpen om de efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid van machines en processen te verhogen. De combinatie van deze producten met IoT (Internet of Things) technologie biedt nieuwe mogelijkheden om de prestaties te verbeteren. De Industriële IoT-oplossingen van WAGO zijn modulair en kunnen daarom worden toegepast voor zowel nieuwe als bestaande installaties.

IoT-oplossingen van WAGO worden gekenmerkt door hun lage kosten en snelle implementatie. WAGO’s producten op het gebied van automatisering kunnen het proces van de installatie automatiseren, waardoor de efficiëntie en betrouwbaarheid verbetert. Bovendien kunnen deze producten worden gekoppeld aan IoT-platforms, waardoor real-time data-analyse mogelijk wordt. Een andere belangrijke rol van WAGO in de industriële automatisering zijn de software-oplossingen voor het beheren en analyseren van gegevens van IoT-apparaten. Deze software biedt een intuïtieve manier om data te verzamelen, analyseren en visualiseren vanaf sensoren en actuatoren. Dit kan helpen bij het verbeteren van de prestaties van de installatie, het detecteren van problemen en het verminderen van downtime.

WAGO Nederland B.V. is gevestigd in Apeldoorn en is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en technisch support van de WAGO-producten in Nederland.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services AutomatiseringIndustriële elektronica Adres Laan van de Ram 19
7324 BW Apeldoorn
Nederland
Telefoonnummer +31 (55) 36 83 500 E-mailadres [email protected] Website wago.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details