Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

Pilz Nederland

Pilz helpt u voldoen aan de nieuwe Machineverordening

Hoe zorgt u voor uw eigen bescherming, medewerkersbescherming, gegevensbescherming en uw productiviteit? Hoe regelt u eenvoudig de toegang van medewerkers tot complexe machines? Hoe verhoogt u uw kwaliteit en voorkomt u tegelijkertijd manipulatie van uw installaties? In de nieuwe Machineverordening, die in 2027 van kracht gaat, worden nieuwe eisen gesteld aan Safety en Security. Security in de vorm van gegevensbescherming en netwerkbeveiliging zijn twee van de nieuwe speerpunten in deze in heel Europa geldende verordening.

Pilz heeft hiervoor Identification and Access Management (I.A.M.) ontwikkeld. Een systeem dat invulling geeft aan Security en Safety. Met “Identification and Access Management”, kortweg I.A.M., biedt u het hoofd aan dagelijkse uitdagingen op het gebied van machinetoegang (toegangsbeheer), gegevensbescherming en autorisatie van medewerkers. I.A.M. omvat een breed scala aan producten, software en op maat gemaakte oplossingen voor uitdagingen op het gebied van toegangsbeheer en authenticatie. Het systeem geeft invulling op het gebied van werknemersbescherming, aansprakelijkheidsbescherming en onderhoudsbeveiliging (o.a. ongeautoriseerde herstart).

Pilz is expert op het gebied van machineveiligheid en industriele automatisering. Met een scala aan services en engineering en een uitgebreid productassortiment, bieden wij complete veiligheidsoplossingen. In onze producten en systemen smelten wij veiligheid en automatisering samen tot een oplossing. Pilz is actief in alle segmenten van de machine- en installatiebouw, waaronder in de verpakkings- en auto-industrie, bij robottoepassingen en in de branches windenergie en spoorwegtechniek. Met onze tooling en expertise beoordelen wij de veiligheid van uw machinepark en nemen, waar nodig, interventies.

Neem vrijblijvend contact op met Pilz om te bespreken wat I.A.M. voor u kan betekenen en/of hoe wij u kunnen ondersteunen bij het voldoen aan de nieuwe Machineverordening. Lees voor meer informatie onze whitepaper over dit onderwerp. Kijk op https://services.pilz.nl/kennis/ voor meer informatie.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Veiligheid Adres Havenweg 22
4131 NM Vianen
Nederland
Telefoonnummer 0347 – 320477 E-mailadres [email protected] Website pilz.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details