Platform over productie- en procesautomatisering
Compacte voeding met geïntegreerde UPS

Compacte voeding met geïntegreerde UPS

De betrouwbare en compacte DIN-rail voeding PEL-4124-013-01 van Block combineert een 24Vdc / 1,3A voeding met een buffer in één behuizing. Deze geïntegreerde UPS biedt extra veiligheid en beschikbaarheid van installaties in geval van kortstondige stroomuitval van minimaal 5 seconden. Dankzij de onderhoudsvrije en duurzame supercaps voldoet de voeding aan alle eisen van de VDE-AR-N 4105-richtlijn met betrekking tot netstabiliteit in combinatie met de integratie van hernieuwbare energiebronnen in het elektriciteitsnet. Door de FRT-functionaliteit (Fault Ride Through) blijven systemen stabiel na storingen op het net. Daarmee voldoet de PEL ook aan de eisen voor TOR-producenten.

De voeding mag parallel geschakeld worden voor hogere stromen en kan gebruikt worden over een breed temperatuurbereik van -25 tot +55°C, wat ideaal is voor outdoor applicaties.

Het compacte ontwerp maakt eenvoudige installatie in schakelkasten en verdeelkasten mogelijk. Naast de al genoemde toepassingsmogelijkheden is de voeding geschikt voor een breed scala aan industriële toepassingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details