Platform over productie- en procesautomatisering
Ergonomische handling van zware werkstukken

Ergonomische handling van zware werkstukken

De VacuMaster Comfort is uitgerust met een ergonomische bedieningshendel waarin alle bedieningsmogelijkheden zijn geïntegreerd net zoals een geregelde vacuümgenerator voor minder energieverbruik. De Comfort “tilt” de manuele handling van plaatmetaal, houten of kunststof platen, vaten, ramen en glasplaten tot 750 kilogram naar een hoger niveau.

De Comfort is bijzonder geschikt voor de handling van grote, vlakke en grotendeels luchtdichte werkstukken, het be- en ontladen van CNC-machines met plaatmetaal, luchtdichte houten of kunststof panelen.

De VacuMaster Comfort is AGR gecertificeerd en ondersteunt de rug bij het tillen van lichte én zware lasten. Hierdoor wordt de fysieke belasting van werknemers vermindert en draagt de VacuMaster bij aan een ergonomische werkomgeving en zo aan vermindering van het ziekteverzuim.

De vacuümheffer is uitgerust met een bedieningshendel waarin alle functies zijn geïntegreerd. De hendel is verkrijgbaar in verschillende lengtes zodat voldoende afstand tot platen of panelen behouden blijft.  Optioneel kan de VacuMaster Comfort worden voorzien van een 90° kantelfunctie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details