Platform over productie- en procesautomatisering
ASi-5-Safety-gateways met ASi-5/ASi-3 veiligheidsmonitor
De familie van ASi-5/ASi-3-Safety-gateways met ASi-5/ASi-3-veiligheidsmonitor werd recent uitgebreid.

ASi-5-Safety-gateways met ASi-5/ASi-3 veiligheidsmonitor

Voor het verzamelen van veilige – en standaardsignalen vanop locatie, het aansluiten van veilige high-end sensoren, het oplossen van complexere veiligheidstoepassingen, het overdragen van een grote hoeveelheid aan veilige bits van verschillende apparaten of het gebruik van diagnostische en aanvullende informatie vult ASi-5 Safety de ASi Safety at Work perfect aan. De ASi-5/ASi-3-Safety gateways van Bihl+Wiedemann bieden een ideale oplossing. Ze zijn compatibel met alle vroegere ASi-apparatuur, functioneren in parallel op dezelfde infrastructuur en zijn dus probleemloos te integreren in bestaande toepassingen.

De ASi-5/ASi-3 fieldbus gateways met geïntegreerde ASi-5/ASi-3-veiligheidsmonitor waren al verkrijgbaar in verschillende varianten voor PROFINET en EtherNet/IP, sommige met veilige fieldbus en lokale I/O’s. Op de Hannover Messe werd dat assortiment verder uitgebreid met ASi-5/ASi-3-gateways met geïntegreerde ASi-5/ASi-3 veiligheidsmonitor, Safe Link, OPC-UA en webserver voor Safety via EtherCAT (FSoE) voor twee ASi-netwerken (BWU3962) en voor EtherNet/IP+Modbus TCP, CIP Safety via EtherNet/IP voor één ASi-netwerk (BWU4006) en voor twee ASi-netwerken (BWU4007).

De prijs van deze ASi-5/ASi-3-gateways ligt in lijn met vergelijkbare modellen met ASi-3 veiligheidsmonitor. Ze zijn zelfs nuttig als er geen ASi-5-Safety-toepassingen zijn. Gebruikers profiteren immers van de functionele verbeteringen én van de moderne 16 GB-chipkaart. Hierop kan nu een compleet project opgeslagen worden, inclusief de Safety- en hardware-configuratie, parameters van aangesloten apparaten en commentaren van de gebruikers uit de software ASIMON360.

“Deze gateways zijn klaar voor IIoT en Industrie 4.0 zonder dat er een I/O-link-interface of andere hardware nodig is.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details