Platform over productie- en procesautomatisering
WAGO controllers nu met CODESYS V3.5 in de engineering

WAGO controllers nu met CODESYS V3.5 in de engineering

Open standaards voorzien in interfaces voor co-creatie, deelnemers en partnerschappen en vormen de basis voor veel succesvolle projecten. Daarom integreert WAGO de onafhankelijke automatiseringssoftware CODESYS V3 in het bedrijfsportfolio.

WAGO is bezig met de integratie van de fabrikantonafhankelijke CODESYS-automatiseringssoftware en biedt zijn controllers – de PFC200 Controller-familie, Touch Panels en Edge Controllers – nu aan met deze technische standaard. CODESYS is gevestigd als een open standaard voor de ontwikkeling van IEC-61131 en biedt de functies en technologieën die nu worden gebruikt voor state-of-the-art automatisering. Fabrikantonafhankelijkheid en interoperabiliteit creëren ook nieuwe mogelijkheden voor samenwerking tussen verschillende systemen – en dus voor partnerschappen en co-creatie.

De voordelen van het gebruik van CODESYS zijn legio:

  • Onafhankelijkheid van fabrikant: gebruik dezelfde IDE* voor de programmering van de hardware van verschillende fabrikanten en profiteer van de perfecte samenwerking tussen de diverse systemen.
  • Uitgebreide connectiviteit: maak optimaal gebruik van de talrijke mogelijkheden die CODESYS in combinatie met de besturingen van WAGO biedt op het gebied van connectiviteit. Ondersteund worden onder andere Modbus, EtherCAT, Ethernet/IP.
  • Gratis programmeeromgeving: start uw programmering direct, zonder extra uitgaven voor de software en zonder licenties voor de IDE, en profiteer van de eenvoudige handling.
  • Grote community: aanvullend op de support van WAGO kunt u ook gebruik maken van de kennis van de grote, actieve Codesys-community.
  • Talrijke functies: ontdek de voordelen van tal van nieuwe functies en technologieën, onder andere van projectvergelijkingen, diverse geïntegreerde veldbusconfiguraties, knooppuntscans en nog veel meer.

Ook biedt WAGO trainingen aan om te leren programmeren van basis PLC programma’s in CODESYS V3.5 in combinatie met WAGO hardware. Wil je meer weten, kijk dan op de WAGO website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details